Συχνές ερωτήσεις

Τι επιλογές πληρωμής έχω για την παραγγελία μου?

Προσφέρουμε 3 τρόπους πληρωμής:
1.   Πιστωτική κάρτα (ενδεικτικά: Visa, Mastercard, AmEx) μέσω της online πλατφόρμας της Τράπεζας Πειραιώς
2.   Με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς GR2701720140005014053918696
3.   Με αντικαταβολή


Οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου πόσο ασφαλείς είναι?
Οι διαδικτυακές συναλλαγές πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.Πότε θα χρεωθεί ο λογαριασμός μου?
Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Τράπεζας Πειραιώς, όταν λάβετε την έγκριση της παραγγελίας σας.Θα έχουνε πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα τρίτα πρόσωπα ή άλλες εταιρείες?
Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόρρητα και πρόσβαση έχουν μόνο υπάλληλοι του αρμοδίου τμήματος της Li-LA-LO και της Τράπεζας Πειραιώς, ώστε να γίνει η οποιαδήποτε συναλλαγή και εφόσον ζητηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τις νομικές αρχές.
Για να εγγραφείτε στη Li-LA-LO χρειάζονται τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, και διεύθυνση e-mail.

Για online παραγγελία χρειάζονται τα εξής στοιχεία: διεύθυνση έκδοσης τιμολογίου/απόδειξης, διεύθυνση παράδοσης, τηλεφωνικό νούμερο, αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και ημερομηνία λήξης. 
Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί το e-mail σας για ενημερωτικούς λόγους από πλευράς μας, για να σας γνωστοποιούμε τις καινούργιες μας συλλογές και υπηρεσίες. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε τέτοιες γνωστοποιήσεις παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω e-mail στην διεύθυνση unsubscribe@lilalo.gr.


Πώς ξέρω ότι έχετε παραλάβει την παραγγελία μου?
Μόλις κάνετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ότι την έχουμε παραλάβει και ένα δεύτερο e-mail όταν αποσταλεί.Από ποιές χώρες μπορώ να κάνω παραγγελία?
Μπορείτε να κάνετε παραγγελία από οποιαδήποτε χώρα επιθυμείτε.Σε ποιες χώρες μπορεί να σταλεί η παραγγελία μου?
Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 3639913 ή μέσω e-mail στο info@lilalo.grΜπορώ να παραγγείλω επιχειρηματικά δώρα?
Βεβαίως, προσφέρουμε υπηρεσίες επιχειρηματικών δώρων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 3639913  ή μέσω e-mail στο info@lilalo.gr


 
Τι είναι η «Λίστα επιθυμιών»?
Η λίστα επιθυμιών είναι ένας ειδικός «χώρος» που έχουμε φτιάξει, όπου μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα που σας αρέσουν, αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έτσι, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, θα μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει σε προηγούμενες επισκέψεις σας.Τι είναι το «Στείλ’το σε ένα φίλο»?
Πολύ συχνά βλέπουμε πράγματα που ξέρουμε ότι θα αρέσουν σε έναν δικό μας άνθρωπο. Το www.lilalo.com σας προσφέρει την δυνατότητα να στέλνετε αυτόματα με email κάποιο προϊόν σε κάποιον φίλο/φίλη σας.Πώς μπορώ να μάθω το μέγεθος που φοράω σε δαχτυλίδια?
Μπορείτε να εκτυπώσετε τον ειδικό μετρητή δαχτυλιδιών που έχουμε ετοιμάσει. (Δείτε εδώ)Ένα κόσμημα που αγόρασα από εσάς θέλει επισκευή, πόσο καιρό θα πάρει και πόσο θα μου κοστίσει?
Τα περισσότερα κοσμήματα μας επισκευάζονται εντός 21 ημερών. Εάν ισχύει ακόμα η κατασκευαστική εγγύηση του κοσμήματος (1 έτος για τα ασημένια και 3 για τα χρυσά) και το κόσμημα πρέπει να επισκευαστεί επειδή είναι ελαττωματικό, τότε η επισκευή είναι δωρεάν. Εάν το κόσμημα έχει υποστεί ζημιά καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επισκευαστεί με το μικρότερο κόστος.

 

Δεν θέλω πια να λαμβάνω το newsletter
Εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε το newsletter μας παρακαλώ στείλτε μας email στο unsubscribe@lilalo.gr ή ακολουθήστε τις οδηγίες στο επόμενο newsletter που θα λάβετε.Τα κοσμήματα Li-LA-LO συνοδεύονται από εγγύηση?
Ναι. Τα κοσμήματα συνοδεύοντα από εγγύηση, η οποία καλύπτει οποιοδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα. Για κοσμήματα από χρυσό, είναι τρία (3) έτη από την ημερομηνία αγοράς τους και για κοσμήματα από ασήμι, είναι ένα (1) έτος, εφόσον έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης (εξαιρουμένων των επιμεταλλώσεων). Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές και απώλειες ή σπάσιμο των πολύτιμων ή ημιπολύτιμων λίθων που προήλθαν από αμέλεια ή κακή χρήση του κοσμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 210 3639913.Πώς μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένα κόσμημα Li-LA-LO που αγόρασα από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημά σας ειναι αυθεντικό?
Για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα κάποιου προϊόντος που αγοράσατε από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@lilalo.gr, και στο 210 3639913 αναφέροντας τον κωδικό του κοσμήματος, το κατάστημα και την ημερομηνία που κάνατε την αγορά.Πώς μπορώ να ψάξω για κάποιο προϊόν?
Υπάρχουν δύο τρόποι αναζήτησης, είτε μέσω της σελίδας αναζήτησης, είτε με την ειδική μηχανή αναζήτησης που βρίσκεται σε όλες τις σελίδες προϊόντων.Γιατί να γίνω μέλος του Li-LA-LO club?
Εκτός από την άμεση ενημέρωση που έχουν τα μέλη μας για όλες τις καινούργιες συλλογές και υπηρεσίες μας, λαμβάνουν ειδικές προσφορές και ενημερώνονται και για άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν ανά την Ελλάδα.Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου, πώς μπορώ να τον ξαναβρώ?
Απλά πατήστε στο «ξέχασα τον κωδικό μου» στο σημείο εισόδου και ακολουθήστε τα απλά βήματα.Θέλω να ακυρώσω τον λογαριασμό μου
Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, στείλτε μας ένα email στο info@lilalo.gr