Το lilalo.gr στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

03/10/2014 στην κατηγορία Συνεντεύξεις

Είναι ο υπέροχος κόσμος των ζώων, αυτός που μας ηρεμεί και χαλαρώνει τις αισθήσεις μας!

Λίγα μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, στα Σπάτα, βρίσκεται το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ο πανέμορφος χώρος συνολικής έκτασης 200 στρεμμάτων, που φιλοξενεί περισσότερα από 2.000 ζώα, από 350 διαφορετικά είδη, απ΄όλο τον κόσμο.

Με την κάμερα του Xρήστου Θεολόγου βρεθήκαμε στο υπέροχο πάρκο, καταγράψαμε όμορφες εικόνες και απολαύσαμε πραγματικά την επαφή με τα ζώα, που μόνο …δεν μας μίλησαν!

Με έμφαση στο συνδυασμό ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή 2000 ζώων, το 60% των οποίων, είναι απειλούμενα ή ακόμα και είδη υπό εξαφάνιση.

Το όραμα του ιδρυτή του Zαν-Ζακ Λεσουέρ, για τη δημιουργία ενός πρότυπου χώρου φιλοξενίας και αναπαραγωγής σπάνιων ζώων, έχει γίνει πραγματικότητα, αφού από την έναρξη της λειτουργίας του το Μάιο του 2000, μέχρι σήμερα, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο επεκτείνει τις εγκαταστάσεις και τις συλλογές του, με στόχο πάντα να ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους, να ψυχαγωγεί και να επιμορφώνει.

Όλες οι φίλες και οι φίλοι μας που θέλουν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του Πάρκου, μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα του στο Facebook!


https://www.facebook.com/AtticaZoologicalPark

Να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Καρολάιν και τον κο Zαν-Ζακ Λεσουέρ, για την υπέροχη φιλοξενία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.