ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65€

About Li-LA-LO

About us

23 χρόνια Li-LA-LO

H ιστορία της Li-LA-LO ξεκινά στις 7 Ιουνίου του 2001.
Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος σηματοδοτεί για τη νεοεισερχόμενη ελληνική εταιρία την αφετηρία και το όραμα για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής.

Μετά την επιτυχία της πρώτης Li-LA-LO boutique, η εταιρία επεκτείνεται ανοίγοντας καταστήματα εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας: Σύνταγμα, Κολωνάκι, Κηφισιά, The MallAthens, Notos Galleries Ομόνοια καθώς και Αεροδρόμιο στις Αναχωρήσεις - Intra Schengen.

Με κυρίαρχα υλικά τον χρυσό 18 καρατίων, το ασήμι, τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, η Li-LA-LO πρωτοπορεί, σχεδιάζοντας διαχρονικά κοσμήματα που ικανοποιούν τις ανάγκες της γυναίκας για ένα καθημερινό ευέλικτο στιλιστικά κόσμημα έως ένα μονόπετρο που της χαρίζει μια ανεπανάληπτη εμφάνιση. Ο όρος «νέα πολυτέλεια» εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρίας και απηχεί την αισθητική απαίτηση για καινοτόμους σχεδιασμούς που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο κάλεσμα.

about us image

Με επίκεντρο τις ποιοτικές λειτουργίες, τη συνέπεια, τον υποδειγματικό επαγγελματισμό και την περίτεχνη εργασία των έμπειρων τεχνιτών, η Li-LA-LO κατακτά τη δική της ισχυρή θέση στην ελληνική κοσμηματοποιία.

Η έμπνευση είναι αστείρευτη, με επιρροές που προέρχονται από την ιστορία του κοσμήματος, την ελληνική μυθολογία, τους πολιτισμούς των λαών, τις τέχνες, αλλά και τη σύγχρονη γυναίκα. Πολυδιάστατη και πολυτάλαντη, η γυναίκα
Li-LA-LO ισορροπεί ανάμεσα σε πολλούς ρόλους με μια ξεχωριστή αισθητική. Ζει ολοκληρωμένα και ευτυχισμένα, κάνοντας στάση ζωής αυτό που εκφράζει το όνομα Li-LA-LO με τα  αρχικά των λέξεων
Live - LAugh - LΟve. Ζήσε-Γέλα-Αγάπησε.

Απόλαυσε την κάθε μέρα και κάνε τη ζωή σου ακόμα πιο όμορφη με δημιουργίες που μαζί με λάμψη χαρίζουν δυνατά συναισθήματα! Αυτό είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια και η μεγαλύτερη καταξίωση αυτών που δημιουργούν.

23 ΧΡΟΝΙΑ Live- LAugh-LΟve και η ιστορία συνεχίζεται…

"
IF YOU WANT TO GO FAST,
GO ALONE. IF YOU WANT TO GO FAR,
GO TOGETHER
African proverb