ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65€

Συχνές Ερωτήσεις

Προσφέρουμε 3 τρόπους πληρωμής:

  1. Πιστωτική κάρτα (ενδεικτικά: Visa, Mastercard, AmEx) μέσω της online πλατφόρμας της Τράπεζας Πειραιώς
  2. Tραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς των τραπεζών: Τράπεζα Πειραιώς GR83 0172 0140 0050 1405 6655 416, Eurobank GR06 0260 1010 0005 7020 0764 625, Εθνική Τράπεζα GR38 0110 1630 0000 1634 7094 548, Alpha Bank GR55 0140 1280 1280 0232 0001 273 
  3. Αντικαταβολή τοις μετρητοίς ή με κάρτα

Οι διαδικτυακές συναλλαγές πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Τράπεζας Πειραιώς, όταν λάβετε την έγκριση της παραγγελίας σας.

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόρρητα και πρόσβαση έχουν μόνο υπάλληλοι του αρμοδίου τμήματος της Li-LA-LO και της Τράπεζας Πειραιώς, ώστε να γίνει η οποιαδήποτε συναλλαγή και εφόσον ζητηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τις νομικές αρχές.

Για να εγγραφείτε στη Li-LA-LO χρειάζονται τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ηλικία, φύλο, διεύθυνση, και διεύθυνση e-mail.

Για online παραγγελία χρειάζονται τα εξής στοιχεία: διεύθυνση έκδοσης τιμολογίου/απόδειξης, διεύθυνση παράδοσης, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και ημερομηνία λήξης.

Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί το e-mail σας για ενημερωτικούς λόγους από πλευράς μας, για να σας γνωστοποιούμε τις καινούργιες μας συλλογές, προσφορές ή υπηρεσίες μας. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε τέτοιες γνωστοποιήσεις, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Μόλις κάνετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ότι την έχουμε παραλάβει και ένα δεύτερο e-mail όταν αποσταλεί.

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί εντός της ελληνικής επικράτειας και στην Κύπρο.

Βεβαίως, προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικών δώρων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 210 3639913 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Η λίστα επιθυμιών είναι ένας ειδικός “χώρος” όπου, εφόσον έχετε λογαριασμό στο eshop, μπορείτε να προσθέτετε προϊόντα που σας αρέσουν αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έτσι, την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε την ιστοσελίδα μας, θα μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει σε προηγούμενες επισκέψεις σας.

Τα περισσότερα κοσμήματά μας επισκευάζονται εντός 30 ημερών. Εάν ισχύει ακόμα η κατασκευαστική εγγύηση του κοσμήματος και το κόσμημα πρέπει να επισκευαστεί επειδή είναι ελαττωματικό, τότε η επισκευή είναι δωρεάν.

Όλα τα κοσμήματα της Li-LA-LO συνοδεύονται από τα δύο επίσημα πιστοποιητικά Γνησιότητας και Εγγύησης. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές και απώλειες ή σπάσιμο των πολύτιμων ή ημιπολύτιμων λίθων που προήλθαν από αμέλεια ή κακή χρήση του κοσμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μας στο 210 3639913.

Ναι. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπορείτε να ανοίξετε ένα οποιοδήποτε "Newsletter" μας και να πατήσετε στο σχετικό link [email protected] στο τέλος του μηνύματος ή να μας ενημερώσετε με ένα email στο [email protected]

Απλά πατήστε στο “ξέχασα τον κωδικό μου” στο σημείο εισόδου και ακολουθήστε τα βήματα.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας, στείλτε μας ένα email στο [email protected]