ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65€
+30 210 3639913 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Το καλάθι σας είναι άδειο
ΚΩΔ: DAS006143

Δαχτυλίδι Hathor από επιχρυσωμένο ασήμι 925° με quartz

Ποσότητα

120,00 €
Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Δημιουργίες από ασήμι 925⁰ με περίτεχνο δέσιμο και φυσικές πέτρες. Η συλλογή Hathor είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη Αιγύπτια θεά της ομορφιάς, της κόρης του ‘Ηλιου,  που λάτρευε τις ορυκτές πέτρες, την λάμψη και τις φυσικές τους ιδιότητες.
Επιχρυσωμένο ασήμι 925°
Quartz
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κόστος Αποστολής: Για αγορές άνω των 65€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. | Για αποστολές κάτω των 65€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€. Για πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 1€.
Χρόνος Παράδοσης: 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες για αποστολές σε Αττική, Θεσσαλονίκη και μεγάλα αστικά κέντρα. | 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή σας μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην κάρτα εγγύησης και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής.

Stay With Us

Εγγραφείτε στο eshop της Li-LA-LO για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα και τις προσφορές μας.

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας την προσφέρουμε
Τηλ.Κέντρο + 30 210 3639913
Ώρες λειτουργίας: 9:00 - 17:00

Συχνές Ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας στις πιο συχνές απορίες σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τη λειτουργία του e-shop

Οι ωραιότερες ιστορίες αγάπης γράφονται από εσάς και …υπογράφονται από τη Li-LA-LO!

BRIDAL & ENGAGEMENT