ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 65€
Κατηγορίες

Γούρι 2024 Lucky Ω

Γούρι 2024 Lucky Ω

Η Li-LA-LO αντλεί έμπνευση από το 24ο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου το  «Ω» και σχεδιάζει το Γούρι-Κόσμημα της νέας χρονιάς με διττό συμβολισμό.

Rising Sun

Φιλοτεχνημένο από ασήμι 925, σμάλτο και ζιργκόν, το Γούρι 2024 αποδίδει εικαστικά την Ανατολή του Ηλιου, σύμβολο ελπίδας, ανανέωσης, φωτεινής αρχής και αναγέννησης.

Horseshoe

Το Πέταλο, στοιχείο εσωτερικής δύναμης και καλοτυχίας σε αρχαίους λαούς και πολιτισμούς, ενσωματώνει το «Ω» σηματοδοτώντας τη νέα αρχή, την πληρότητα, την ισορροπία και την απόλυτη ολοκλήρωση.

Το «ωμέγα» είναι το γράμμα που συμβολίζει, τη μετάβαση από το παλιό στο νέο, την ανακύκλωση του χρόνου, την αιωνιότητα, την αρμονία, τη συνεχή ροή της ζωής και της εξέλιξης.

Για τους αρχαίους Ελληνες ήταν σημείο αναφοράς σε πολλούς τομείς στη γεωμετρία, στη φιλοσοφία, στη φυσική και την ψυχολογία. Στην προφορική και γραπτή τους επικοινωνία, ήταν η αρχή και το τέλος του λόγου τους, ως ένδειξη έμφασης, αξίας και σπουδαιότητας.

 Το Γούρι 2024 «Lucky Ω» με τον πλούτο των συμβολισμών και τον κομψό σχεδιασμό του, μας υπενθυμίζει πως κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για ανανέωση, για μια νέα αρχή με στόχους,  φωτεινές και αισιόδοξες σκέψεις.

Ας αφεθούμε στη λάμψη του κι ας ευχηθούμε η νέα χρόνια να φέρει αγάπη, τύχη και φως στη ζωή μας!